Το EUROKTEO συμβάλλει στην απόκτηση του ελληνικού σπιτιού οδικής ασφάλειας

  1. Αρχική
  2. Κ.Τ.Ε.Ο.
  3. Το EUROKTEO συμβάλλει στην απόκτηση του ελληνικού σπιτιού οδικής ασφάλειας

Το EUROKTEO συμβάλλει στην απόκτηση του ελληνικού σπιτιού οδικής ασφάλειας

Το EUROKTEO συμβάλλει στην απόκτηση του ελληνικού σπιτιού οδικής ασφάλειας

To EUROKTEO στέκεται στο πλευρό του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και γίνεται πρεσβευτής της καμπάνιας του για την αγορά του χώρου που στεγάζεται το σπίτι της οδικής ασφάλειας στην Ελλάδα.

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» αποτελεί έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο και πιστοποιημένο Οργανισμό, τον μοναδικό στην Ελλάδα, που προσφέρει αδιάλειπτα μέχρι σήμερα υψηλής ποιότητας εκπαιδεύσεις και δράσεις για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μαθητών και πολιτών στην Οδική Ασφάλεια, έχοντας εκπαιδεύσει περισσότερους από 300 χιλιάδες μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και διενεργώντας περισσότερες από 700 εκστρατείες ευαισθητοποίησης σε όλη τη χώρα.

Το Ινστιτούτο, το οποίο έχει τιμηθεί και με το «Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη» από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, βλέπει τον χώρο που στεγάζει τις δράσεις του να βγαίνει προς πώληση και πραγματοποιεί μία μεγάλη καμπάνια για να καταφέρει να τον αγοράσει και να χτίσει σε στέρεες βάσεις το σπίτι της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Στεκόμαστε ως «Σύμμαχος» στην προσπάθεια αυτή, καθώς η αξία της πρόληψης και της ασφάλειας βρίσκεται στο DNA μας. Αυτό αποδεικνύεται εδώ και χρόνια από τις δράσεις μας πάνω σε ζητήματα οδικής ασφάλειας.

Συγκεκριμένα, με την καμπάνια μας «#EUROKTίζουμε μαζί το Σπίτι της Οδικής Ασφάλειας» θα δωρίσουμε ένα ευρώ από κάθε έλεγχο οχήματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 18/5 έως τις 31/5, θα συγκεντρώνουμε χρηματικές δωρεές με ειδικό κουμπαρά που θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις μας και θα γίνουμε πρεσβευτές του μηνύματος του Ινστιτούτου με προβολή του σε όλα μας τα εταιρικά Social Media, καθώς και στο δίκτυο των συνεργατών μας.

«Η οδική ασφάλεια αποτελεί θεμέλιο λίθο της φιλοσοφίας της εταιρείας μας, δημιουργώντας από την ίδρυσή μας καμπάνιες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για ένα ζήτημα που μας αφορά όλους. Το σπουδαίο έργο του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) “Πάνος Μυλωνάς” ενηλικιώνεται φέτος και πρέπει να σταθούμε όλοι στο πλευρό του για να συνεχίσει να φωτίζει με τις αξίες και τα ιδανικά του τους ελληνικούς δρόμους», ανέφερε η CEO του EUROKTEO, Μαρίλη Χαρίση.

*Η Crowdfunding καμπάνια που έχει δημιουργηθεί: giveandfund

Έγραψαν για εμάς: thestival

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi