Το EUROKTEO γιορτάζει 17 χρόνια λειτουργίας!

  1. Αρχική
  2. Uncategorized
  3. Το EUROKTEO γιορτάζει 17 χρόνια λειτουργίας!

Το EUROKTEO γιορτάζει 17 χρόνια λειτουργίας!

Σήμερα το πορτοκαλί ΚΤΕΟ της Θεσσαλονίκης, σβήνει 17 κεράκια

Όλα ξεκίνησαν το 2007 όταν ο κ. Εμμανουήλ Χαρίσης οραματίστηκε ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ στα Δυτικά της Θεσσαλονίκης, το EUROKTEO.

Ξεκίνησε ως μία μικρή επιχείρηση κι αυτήν την στιγμή, απαριθμεί 20 άτομα στην ομάδα του. Οι περισσότεροι εργαζόμενοι βρίσκονται στον χώρο του EUROKTEO από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Κι αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει χαρά.

Το 2013 ανέλαβε το τιμόνι της εταιρείας η κ. Μαρίλη Χαρίση κι από τότε το EUROKTEO έγινε ευρέως γνωστό ως «Το πορτοκαλί ΚΤΕΟ της Θεσσαλονίκης». Η χρονιά αυτή αποτέλεσε ορόσημο, καθώς τα δίκυκλα οχήματα ξεκίνησαν για πρώτη φορά να ελέγχονται στην Ελλάδα κι έκαναν την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO.

Από το 2019 έως και σήμερα, προστέθηκε στις υπηρεσίες του ΕUROKTEO o τεχνικός έλεγχος βαρέων οχημάτων. Έτσι, ολοκληρώθηκε το φάσμα των υπηρεσιών στο κομμάτι του τεχνικού ελέγχου κι εκπληρώθηκε ένας από τους πολλούς στόχους της οικογένειας Χαρίση.

Η ανάγκη για εξέλιξη, δεν σταματά εδώ.

Με αίσθημα κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, το 2020 ξεκίνησε ένα διαδικτυακό ταξίδι γεμίζοντας «καρδούλες» την πόλη της Θεσσαλονίκης με ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης. Το slogan «Κάποιος σε αγαπάει μην τρέχεις» συνοδευόμενο από το hashtag «οδηγείτε με αγάπη», έκανε το EUROKTEO να ξεχωρίσει στον κλάδο του.

Σήμερα, το EUROKTEO, σβήνει 17 κεράκια.

Οι εκατοντάδες κριτικές στα Social Media και τα χιλιάδες οχήματα που πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια από τα χέρια των εξειδικευμένων τεχνικών μας, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για το EUROKTEO.

Το 2024 βρίσκει το πορτοκαλί μας ΚΤΕΟ ανανεωμένο και γεμάτο ενέργεια. Το EUROKTEO υποδέχεται τη νέα χρονιά έτοιμο να αλλάξει τα δεδομένα με το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης πιο δυνατό από ποτέ. Κ.Τ.Ε.Ο. σημαίνει Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων. Αν βάλεις όμως λίγο χρώμα στη λέξη ΚΤΕΟ, τα γράμματα θα δημιουργήσουν μια νέα διάσταση. Κ.Τ.Ε.Ο. σημαίνει κάτι παραπάνω τελικά. «Κάνουμε Την Ευθύνη Όχημα».

Στο παρακάτω βίντεο οι άνθρωποι του EUROKTEO, οι άνθρωποί σας, στέλνουν τις ευχές τους για την γενέθλια ημέρα.

Χρόνια πολλά EUROKTEO!

Έγραψαν για εμάς: thestival

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi