Παράταση της 1ης καταληκτικής ημερομηνίας

Το Υπουργείο Μεταφορών ανακοίνωσε την παράταση της 1ης καταληκτικής ημερομηνίας για όλα τα οχήματα (ΙΧ, Φορτηγά έως 3,5 tn & Δίκυκλα) που είναι εκπρόθεσμα πάνω από 6 μήνες, η οποία είχε αρχικά οριστεί ως η 30η Σεπτεμβρίου.* Βάσει της νέας ανακοίνωσης, όσα οχήματα ήταν εκπρόθεσμα άνω των 6 μηνών έως και 30/06/2014 μπορούν να επωφεληθούν από το μειωμένο παράβολο εκπρόθεσμου ελέγχου έως και τις 20/10/2015.

Για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση σας παροτρύνουμε να έχετε μαζί σας τους κωδικούς taxisnet, τον ΑΦΜ και έναν λογαριασμό ΙΒΑΝ του κατόχου του οχήματος κατά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας, έτσι ώστε να εκδοθεί άμεσα το ηλεκτρονικό σας παράβολο από τη γραμματεία μας εφόσον δεν είστε ακόμα εξοικειωμένοι με την νέα υπηρεσία έκδοσης ηλεκτρονικού παραβόλου.

Μείωση 50% στο τέλος εκπρόθεσμου ελέγχου για τα εκπρόθεσμα οχήματα άνω των 6 μηνών!

Περάστε ΚΤΕΟ τώρα και επωφεληθείτε!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση καλέστε μας στο 2310 683040.

* Στην κατηγορία των οχημάτων που αναφέρονται παραπάνω δε συμπεριλαμβάνονται τα εκπρόθεσμα οχήματα άνω των 6 μηνών τα οποία οφείλουν να υποβληθούν αντί του Επαναληπτικού Ελέγχου σε Αρχικό Έλεγχο, έχουν δηλαδή αποτέλεσμα προηγούμενου Δελτίου Τεχνικού Ελέγχου με Σοβαρές Ελλείψεις. Πηγή

espa online rantebou b2b aitisi