Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

 1. Αρχική
 2. Το αρχείο
 3. Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής Διαγωνισμού 

 1. Η EUROKTEO, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Κερδίστε μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ” και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 3. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να σχολιάσουν γράφοντας τη μάρκα της μηχανής τους στη σχετική δημοσίευση του διαγωνισμού στην επίσημη σελίδα του EUROKTEO στο  facebook.com/eurokteo και στη συνέχεια να συμπληρώσουν επιτυχώς τη φόρμα στην ηλεκτρονική σελίδα https://eurokteo.com/.……
 4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος με το Δίκυκλό του.
 5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία EUROKTEO, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 6. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 20η Μαρτίου έως και την 30η Μαρτίου.
 7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται ως η 31η Μαρτίου.
 8. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής μία φορά.
 9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 10. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 11. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά το τέλος του διαγωνισμού.
 12. ΤΟ EUROKTEO έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com, στο facebook.com/eurokteo και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 13. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές κατά την απόλυτη κρίση της.
 14. Τα δώρα περιλαμβάνουν μια δωροεπιταγή αξίας 50€ από την εταιρεία Honda Δαβανόπουλος.
 15. Η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με τη βοήθεια γεννήτριας τυχαίων αριθμών κι οι νικητές θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο www.facebook.com/eurokteo και θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
 16. Σε περίπτωση που ο νικητής/νικήτρια δε δύναται να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για την παραλαβή των δώρων νικητής θεωρείται ο αμέσως επόμενος επιλαχών.
 17. Το EUROKTEO διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
espa-banner espa online rantebou b2b aitisi