ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

  1. Αρχική
  2. Το αρχείο
  3. ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

ΚΤΕΟ ΜΟΤΟ στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Για άλλη μια χρονιά πλησιάζει η περίοδος που οφείλουν να περάσουν ΚΤΕΟ όλα τα δίκυκλα οχήματα τα οποία προσκλήθηκαν για ΚΤΕΟ πρώτη φορά το 2013, πέρασαν ξανά το 2015 και φέτος συμπληρώνουν άλλη μια διετία. Η έκτακτη πρόσκληση των δίκυκλων οχημάτων προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση το 2013, με καθυστερήσεις κατά την εξυπηρέτηση των κατόχων και άσκοπη ταλαιπωρία. Πέρσι, όλοι εμείς στο EUROKTEO προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε για τον μεγάλο όγκο των δίκυκλων οχημάτων και μπορούμε να πούμε πως χάρη στις τυποποιημένες μας διαδικασίες και την άψογη συνεργασία της ομάδας μας καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε όλα τα δίκυκλα οχήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φέτος σκοπεύουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι, να σας κερδίσουμε χρόνο αλλά και χρήμα και να λάβετε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Το κόστος του εμπρόθεσμου ελέγχου για το ΚΤΕΟ των δικύκλων είναι λοιπόν 25€ κι εφόσον λάβετε υπηρεσίες από το EUROKTEO την άνοιξη του 2017, θα λάβετε κι επιστροφή αξίας 20% με τη μορφή διατακτικών κουπονιών αυτοκίνησης για καύσιμα τα οποία μπορείτε να τα εξαργυρώσετε σε πολλά συνεργαζόμενα πρατήρια καυσίμων σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2310 68.30.40 κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο, είτε ηλεκτρονικά στο https://eurokteo.com/online-rantevou.

Περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας όπου παρέχουμε δωρεάν wifi internet σε έναν ευχάριστο χώρο αναμονής με φιλικό προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον και σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε κληρώσεις με πολλά πλούσια δώρα.

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi