Περάστε ΚΤΕΟ τη μηχανή σας νωρίτερα κι αποφύγετε τις καθυστερήσεις!

  1. Αρχική
  2. Τα πιο πρόσφατα
  3. Περάστε ΚΤΕΟ τη μηχανή σας νωρίτερα κι αποφύγετε τις καθυστερήσεις!

Περάστε ΚΤΕΟ τη μηχανή σας νωρίτερα κι αποφύγετε τις καθυστερήσεις!

Αν έχετε μηχανή, σίγουρα θα θυμάστε τον πανικό που προκάλεσε η έκτακτη πρόσκληση όλων των δικύκλων για ΚΤΕΟ το 2013. Σίγουρα θα χάσατε πολλές ώρες σε μια αίθουσα αναμονής μαζί με άλλους κατόχους δικύκλων για να αποφύγετε το πρόστιμο και να περάσετε έγκαιρα τη μηχανή σας ΚΤΕΟ. Σίγουρα θα πήγατε σε όλα τα ΚΤΕΟ της πόλης σας για να δείτε σε ποιο απ’ όλα είναι μικρότερη η ουρά και πιο γρήγορη η εξυπηρέτηση.

Μπορεί να ζήσατε κάτι παρόμοιο και το 2015. Ίσως ταλαιπωρηθήκατε άδικα για άλλη μια διετία ενώ μπορούσατε να το αποφύγετε και να περάσετε ΚΤΕΟ απλώς λίγο νωρίτερα από την κανονική σας ημερομηνία. Για να μην μπείτε στην ίδια διαδικασία και φέτος λοιπόν, σας παροτρύνουμε να περάσετε ΚΤΕΟ αρκετά πριν λήξει η προθεσμία σας, για να μη συμπέσετε πάλι μαζί με όλους τους άλλους κατόχους δικύκλων που περνάνε ΚΤΕΟ την ίδια περίοδο. Νομοθετικά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να το κάνετε αυτό. Το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε είναι πως την επόμενη διετία θα περνάτε ΚΤΕΟ με βάση την ακριβώς προηγούμενη διετία.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε στιγμή είναι καλύτερη για εσάς. Μπορείτε να μας καλέσετε στο 2310 683040 για επιπλέον πληροφορίες.

Πάντα στη διάθεσή σας,
Η ομάδα του EUROKTEO

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi