Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε διαδρομές με οικογενειακά ποδήλατα thessbike”

 1. Αρχική
 2. Το αρχείο
 3. Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε διαδρομές με οικογενειακά ποδήλατα thessbike”

Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε διαδρομές με οικογενειακά ποδήλατα thessbike”

 1. Η EUROKTEO, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Κέρδισε διαδρομές με οικογενειακά ποδήλατα thessbike” και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 3. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπληρώσουν επιτυχώς τη φόρμα συμμετοχής διαγωνισμού στο https://eurokteo.com/thessbike.
 4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος μία φορά. Διπλές συμμετοχές θα καταργούνται.
 5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία EUROKTEO, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 6. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 16η Μαΐου 2022 έως και την 30η Ιουνίου 2022.
 7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται κάθε Πέμπτη εντός του διαστήματος διάρκειας του διαγωνισμού. Στο σύνολο θα διεξαχθούν έξι (6) κληρώσεις και συγκεκριμένα στις 26/05/2022, 02/06/2022, 09/06/2022, 16/06/2022, 23/06/2022 και 30/06/2022.
 8. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.
 9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 10. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 11. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά το τέλος του διαγωνισμού.
 12. ΤΟ EUROKTEO έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com, στο facebook.com/eurokteo και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 13. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές κατά την απόλυτη κρίση της.
 14. Τα δώρα περιλαμβάνουν δώδεκα (12) διαδρομές μίας ώρας με τετραθέσιο ποδήλατο BERG σε συνεργασία με την εταιρεία Thessbike.
 15. Οι νικητές της κλήρωσης ορίζονται στο σύνολο δώδεκα (12).
 16. Οι εβδομαδιαίες κληρώσεις θα διεξάγονται ηλεκτρονικά με τη βοήθεια γεννήτριας τυχαίων αριθμών κι οι νικητές θα ανακοινώνονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο www.facebook.com/eurokteo και θα ενημερώνονται στα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
 17. Σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν δύναται να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για την παραλαβή των δώρων, η συμμετοχή του ακυρώνεται και νικητής θεωρείται ο αμέσως επόμενος επιλαχών.
 18. Με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται και συγκατατίθενται πως η εταιρεία EUROKTEO μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας τους για οποιαδήποτε προωθητική κίνηση είτε αυτή αφορά κάποια προσφορά της εταιρείας είτε κάποιον νέο διαγωνισμό.
 19. Το EUROKTEO διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
espa-banner espa online rantebou b2b aitisi