Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε τριήμερο στο Bansko του Αγ. Βαλεντίνου!”

 1. Αρχική
 2. Το αρχείο
 3. Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε τριήμερο στο Bansko του Αγ. Βαλεντίνου!”

Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε τριήμερο στο Bansko του Αγ. Βαλεντίνου!”

 1. Η EUROKTEO, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Κέρδισε τριήμερο στο Bansko του Αγ. Βαλεντίνου!” και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 3. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπληρώσουν επιτυχώς τη φόρμα συμμετοχής διαγωνισμού στο https://eurokteo.com/kerdise-triimero-sto-bansko-tou-ag-valentinou/.
 4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσα οχήματα έχει στην κατοχή του.
 5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία EUROKTEO, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 6. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 27η Ιανουαρίου έως και την 9η Φεβρουαρίου 2020.
 7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται ως η 10η Φεβρουαρίου 2020.
 8. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.
 9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 10. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο facebook.com/eurokteo.
 11. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά το τέλος του διαγωνισμού.
 12. ΤΟ EUROKTEO έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com, στο facebook.com/eurokteo και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 13. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές κατά την απόλυτη κρίση της.
 14. Τα δώρα περιλαμβάνουν τη μεταφορά από Θεσσαλονίκη προς Basnko στις 14/02/2020, επιστροφή από Bansko στη Θεσσαλονίκη στις 16/02/2020 και διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 4 αστέρων στο Bansko μαζί με πρωινό και δωρεάν χρήση του spa/χαμάμ/πισίνας και γυμναστηρίου για το τριήμερο 14/02/2020-16/02/2020. Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο για τα βράδια της 14/02/2020 και 15/02/2020 και checkout στις 16/02/2020. Τα δώρα παρέχονται σε συνεργασία της εταιρείας EUROKTEO με το ταξιδιωτικό γραφείο L.A. TRAVEL.
 15. Ο νικητής της κλήρωσης ορίζεται στο σύνολο ένας (1) ο οποίος μπορεί να επιλέξει ελεύθερα το πρόσωπο με το οποίο θα μοιραστεί τα δώρα του αναφέροντας τα στοιχεία του προσώπου αυτού κατά την παραλαβή των δώρων.
 16. Η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με τη βοήθεια γεννήτριας τυχαίων αριθμών κι ο νικητής θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com και στο www.facebook.com/eurokteo και θα ενημερωθεί στα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.
 17. Σε περίπτωση που ο νικητής δε δύναται να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για την παραλαβή των δώρων, η συμμετοχή ακυρώνεται και νικητής θεωρείται ο αμέσως επόμενος επιλαχών.
 18. Με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται και συγκατατίθενται πως η εταιρεία EUROKTEO μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας τους και να τους ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία λήξης του ΚΤΕΟ τους καθώς και για οποιαδήποτε προωθητική κίνηση είτε αυτή αφορά κάποια προσφορά της εταιρείας είτε κάποιον νέο διαγωνισμό.
 19. Το EUROKTEO διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
espa-banner espa online rantebou b2b aitisi