Περάστε ΚΤΕΟ και κερδίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

Μετά την κλήρωση που διενεργήθηκε στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO την Τρίτη 30 Ιουνίου παρουσία συμβολαιογράφου, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε το όνομα του νικητή του μεγάλου μας διαγωνισμού. Η τυχερή νικήτρια λοιπόν, η οποία κέρδισε το ταξίδι στο εξωτερικό για 2 άτομα είναι η κυρία Ηλιοπούλου Αθηνά!


Γ’ ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Έχουμε λάβει χιλιάδες συμμετοχές από τον Νοέμβριο και είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην Γ’ Φάση του μεγάλου μας διαγωνισμού, στην κλήρωση του τυχερού νικητή ο οποίος θα κερδίσει μια 6ήμερη οδικο-αεροπορική εκδρομή στην Πράγα και την Βουδαπέστη η οποία συμπεριλαμβάνει διαμονή και διατροφή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων και στις δύο πόλεις αλλά και μια ξενάγηση στη Βιέννη για δύο άτομα!

Η μεγάλη κλήρωση θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO την Τρίτη 30 Ιουνίου στις 13.00. Σας προσκαλούμε όλους να παρακολουθήσετε την κλήρωση από κοντά και ελπίζουμε να είστε εσείς ο τυχερός νικητής!

eurokteo-%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%b1-%ce%b2%ce%b9%ce%ad%ce%bd%ce%bd%ce%b7-%ce%b2%ce%bf%cf%85%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%83%cf%84%ce%b7

Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της παραπάνω εκδρομής, θα πραγματοποιηθεί κάποια παρόμοια. Οι ημερομηνίες πραγματοποίησης της εκδρομής θα ανακοινωθούν στον ενδιαφερόμενο.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδρομής!


Β’ ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μέσα σε μόλις 2 μήνες ανακοίνωσης του διαγωνισμού μας, έχουμε λάβει χιλιάδες συμμετοχές από κάθε μεριά της πόλης! Έτσι, είμαστε πλέον σε θέση να προχωρήσουμε στην Β’ Φάση του διαγωνισμού, ανακοινώνοντας τους 3 πιθανούς προορισμούς για το ταξίδι που κληρώνουμε.

Οι 3 πιθανοί προορισμοί είναι οι παρακάτω:

Α. Βουδαπέστη

Β. Ιταλία

Γ. Πράγα

Ανακοινώνοντας τους παραπάνω προορισμούς, ορίζεται η έναρξη μιας ψηφοφορίας, όπου καλείστε να επιλέξετε έναν προορισμό. Ο προορισμός που θα λάβει τις περισσότερες ψήφους θα είναι και ο τελικός προορισμός για τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού μας!
Περιμένουμε να ακούσουμε την άποψή σας! Ψηφίστε τώρα εδώ!

trip


A’ ΦΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Το EUROKTEO διοργανώνει με μεγάλη χαρά έναν διαγωνισμό όπου θα κληρωθεί ένα ταξίδι στο εξωτερικό για 2 άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Περάστε το όχημά σας ΚΤΕΟ και κερδίστε! Η προσφορά του EUROKTEO αφορά όλους τους πελάτες μας, τους οποίους και θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή τους. Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού μας παρατίθενται παρακάτω. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας. Θα χαρούμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το κουπόνι συμμετοχής για τον διαγωνισμό μας ηλεκτρονικά εδώ, να το εκτυπώσετε και να το προσκομίσετε στις εγκαταστάσεις μας!

Διάρκεια Διαγωνισμού: 19/11/2014 έως 31/05/2015

trip1

Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού


espa-banner espa online rantebou b2b aitisi