Κάνουμε το Άλμα για μια καλύτερη ζωή

  1. Αρχική
  2. Κ.Τ.Ε.Ο.
  3. Κάνουμε το Άλμα για μια καλύτερη ζωή

Κάνουμε το Άλμα για μια καλύτερη ζωή

Κάνουμε το Άλμα για μια καλύτερη ζωή

Το EUROKTEO στηρίζει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», με τη χορηγική στήριξη των δράσεων του Συλλόγου στην πόλη μας, Θεσσαλονίκη.

Ως ειδικοί του ελέγχου, γνωρίζουμε την αξία της πρόληψης, πόσο μάλλον σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα υγείας. Νιώθουμε βαθιά συγκίνηση για τον αγώνα των Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού και σας προτρέπουμε να κάνετε τον προληπτικό σας έλεγχο σήμερα!

Είμαστε όλες και όλοι μαζί.

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο…

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 2008 από γυναίκες που είχαν βιώσει την εμπειρία του καρκίνου του μαστού, με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» που εδρεύει στην Αθήνα.

Σκοπός του Συλλόγου είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη και συμβουλευτική τόσο των γυναικών που πάσχουν όσο και των μελών των οικογενειών τους. Επιπλέον, συμβάλλει στην απομυθοποίηση του καρκίνου και στην ενημέρωση του γυναικείου πληθυσμού για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση της ασθένειας.

Μάθετε περισσότερα για τον Σύλλογο εδώ: almazoisthes.gr

 

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi