Για ΚΤΕΟ στέλνουμε τον κωδικό 2 στο 13033!

  1. Αρχική
  2. Το αρχείο
  3. Για ΚΤΕΟ στέλνουμε τον κωδικό 2 στο 13033!

Για ΚΤΕΟ στέλνουμε τον κωδικό 2 στο 13033!

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας που έχει τεθεί σε ισχύ στη Θεσσαλονίκη από 03/11/2020 έχει επαναφέρει στη ζωή μας τα ειδικά SMS το 13033 και τις ειδικές Βεβαιώσεις κατ’ εξαίρεση κίνησης των πολιτών.

Εφόσον λοιπόν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ λειτουργούν κανονικά, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέσα ασφαλείας, σας ενημερώνουμε πως για τη μετάβασή σας στο ΚΤΕΟ είναι απαραίτητη η αποστολή του κωδικού μετακίνησης 2 ή Β2 στο 13033. «Β2 Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.» Υποχρεωτικό είναι επίσης και το ραντεβού ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Ειδικότερα οι ιδιοκτήτες οχημάτων που οφείλουν να περάσουν από Τεχνικό Έλεγχο θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 αναγράφοντας πρώτα τον κωδικό 2 στη συνέχεια το ονοματεπώνυμο τους και τη διεύθυνση κατοικίας τους.

Σε περίπτωση που δεν έχουν κινητό τηλέφωνο ή δεν γνωρίζουν τη χρήση του τότε θα πρέπει να προμηθευτούν την ειδική Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση κίνησης των πολιτών την οποία θα πρέπει να την έχουν συμπληρώσει πριν ξεκινήσουν την μετάβασή τους στο ΚΤΕΟ. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουν να σημειώσουν το κουτάκι 2 ή Β2 της βεβαίωσης που αναγράφει:

«Β2 Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.»

Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει κινητό, αλλά ούτε υπολογιστή με εκτυπωτή για να προμηθευτεί την ειδική Βεβαίωση κατ΄εξαίρεση κίνησης των πολιτών τότε θα πρέπει να αναγράψει σε μια ιδιόχειρη επιστολή τον λόγο μετάβασης και την ώρα αποχώρησης από το σπίτι για το ΚΤΕΟ.

Όταν ολοκληρωθεί η επίσκεψη στο ΚΤΕΟ τότε πριν την αποχώρηση καλό θα είναι να αναγράψει στην ιδιόχειρη επιστολή την ώρα αναχώρησης από το ΚΤΕΟ.

Πιέστε εδώ για να κατεβάσετε την Ειδική Βεβαίωση κατ’ εξαίρεση κίνησης των πολιτών.

espa online rantebou b2b aitisi