Επίσκεψη του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ στο EUROKTEO

  1. Αρχική
  2. ΙΕΚ
  3. Επίσκεψη του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ στο EUROKTEO

Επίσκεψη του Ι.Ε.Κ. ΟΜΗΡΟΣ στο EUROKTEO

Επίσκεψη του ΙΕΚ Όμηρος στο EUROKTEO

Στο EUROKTEO διεξάγουμε πολύ συχνά ημέρες εκπαίδευσης, κατά τις οποίες έχουμε την ευκαιρία να μας επισκέπτονται σπουδαστές της ειδικότητας «Τεχνικός Οχημάτων» ή «Τεχνικός Μηχανοτρονικής». Ο σκοπός μας είναι να παρουσιάσουμε στην επόμενη γενιά τεχνικών οχημάτων την διαδικασία ελέγχου ΚΤΕΟ από κοντά. Αυτό γίνεται φυσικά, με τη βοήθεια της καταξιωμένης μας ομάδας, υπό την επίβλεψη του Τεχνικού μας Διευθυντή, κ. Νίκου Χατζόπουλου και του Αναπληρωτή Τεχνικού Διευθυντή, κ. Γιώργου Ταβλαρίδη.

Σήμερα είχαμε την τιμή να περάσουμε μια μέρα εκπαίδευσης μαζί με το ΙΕΚ Όμηρος. Ανταλλάξαμε απόψεις, δεχτήκαμε δύσκολες ερωτήσεις, διαφωνήσαμε, μα στο τέλος καταλήξαμε πως συμφωνούμε ότι η οδική ασφάλεια και η πρόληψη είναι το παν. Το επίπεδο των νέων τεχνικών φαίνεται ιδιαίτερα υψηλό, κάτι που πιστεύουμε πως θα δώσει στον κλάδο μας ιδιαίτερη δυναμική.

Οι φοιτητές έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης και αναμνηστικά δώρα με το μήνυμα «Κάποιος σε αγαπάει! Μην τρέχεις…» στα πλαίσια καμπάνιας μας με θέμα την οδική ασφάλεια. Δεχτήκαμε πολύ θετικά σχόλια για την προσπάθειά μας να διαδώσουμε το μήνυμα #οδηγείτεμεαγάπη και φωτογραφηθήκαμε παρέα.

Οι ημέρες εκπαίδευσης δεν σταματούν εδώ. «Η επόμενη γενιά τεχνικών κρατάει στα χέρια της το μέλλον της οδικής ασφάλειας. Οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους, να τους μεταφέρουμε την εμπειρία μας και να στηρίζουμε την προσπάθειά τους», ανέφερε η CEO του EUROKTEO, Μαρίλη Χαρίση.

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi