Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Το όραμά μας στο EUROKTEO είναι να αναδείξουμε την αξία της πρόληψης και της ασφάλειας, έτσι ώστε τα οχήματά σας να είναι ασφαλή για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Για να το επιτύχουμε αυτό, βασιζόμαστε στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των συνεργατών μας, στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας και στην έκφραση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο και το περιβάλλον.

null

2007 Η ίδρυση

Το EUROKTEO ιδρύθηκε το 2007 από τον κ. Εμμανουήλ Χαρίση. Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση την οποία χαρακτηρίζει το φιλικό περιβάλλον και οι χαμογελαστοί άνθρωποι.
null

2013 Η χρονιά του δίκυκλου

Δίκυκλα οχήματα ξεκίνησαν να ελέγχονται για πρώτη φορά στη χώρα και γέμισαν το ΚΤΕΟ μας με την κ. Μαρία Χαρίση πλέον στο τιμόνι της εταιρείας.
null

2014 Πιο κοινωνικοί από ποτέ

Η χρονιά που το EUROKTEO ξεκίνησε να είναι ενεργό στα social media και άρχισε να αποκτά διάδραση με πελάτες και φίλους. Μια χρονιά πειραματισμού και δημιουργίας, που μας ξεχώρισε στον κλάδο μας.
null

2017 Ευρέως γνωστοί

Γίναμε viral για πρώτη φορά με ένα βίντεο που φτιάξαμε μια χιονισμένη μέρα. Το βίντεο αυτό κοινοποιήθηκε εκατοντάδες φορές μέσα σε λίγες μέρες και λαμβάνει προβολές ακόμη και σήμερα.
null

2019 Καλωσορίζουμε τα βαρέα οχήματα!

Τον Νοέμβριο του 2019 εγκαινιάσαμε μια νέα γραμμή Τεχνικού Ελέγχου Βαρέων Οχημάτων. Ξεκινήσαμε να εξυπηρετούμε Φορτηγά και Λεωφορεία κι έτσι έγινε πραγματικότητα ένας στόχος της οικογένειας Χαρίση.
null

2020 Η Πορτοκαλί Εποχή

Μοιράσαμε πορτοκαλί καρδούλες με το μήνυμα «Κάποιος σε αγαπάει! Μην τρέχεις…» σε όλη τη Θεσσαλονίκη και διαδώσαμε το μήνυμα της οδικής ασφάλειας με τον δικό μας τρόπο. #οδηγείτεμεαγάπη
null

2022 Η καλύτερη ομάδα

Περήφανοι για την πολύτιμη ομάδα μας, πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας εταιρική εκδρομή στο Νυμφαίο της Φλώρινας και δημιουργήσαμε αξέχαστες αναμνήσεις με τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους.

2023 Επόμενος στόχος;

Μια χρονιά που ξεκίνησε με νέα πρόσωπα, νέες ιδέες και νέους στόχους. Το μόνο σίγουρο, πως θα γράψει ιστορία!

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ & ΣΤΟΧΟΙ

  • Συνεχής αύξηση της αφοσίωσης των πελατών μας
  • Έμπρακτη έκφραση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης
  • Απόλυτη αξιοπιστία των τεχνικών ελέγχων
  • Συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων μας
  • Δημιουργία ενός φιλικού περιβάλλοντος εργασίας
  • Ειλικρινές ενδιαφέρον για την κοινωνία και το περιβάλλον

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Ο όρος Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως έμπρακτη έκφραση των κοινωνικών μας ευαισθησιών υπήρξε για εμάς θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίστηκαν αρχικά οι σχέσεις που διέπουν τη διοίκηση με το προσωπικό.

Η συνειδητή επιλογή προώθησης πρακτικών καλής λειτουργίας και εταιρικής διακυβέρνησης έχουν άμεση επιρροή στους εργαζόμενους και τους πελάτες μας.

Στα πλαίσια της προσπάθειας για μια πιο οργανωμένη έκφραση της κοινωνικής μας ευθύνης και αντιλαμβανόμενοι πλήρως τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρά η εταιρεία με την κοινωνία και το περιβάλλον αποφασίσαμε να παρέμβουμε σε τομείς που θεωρούμε ότι χρήζουν βοήθειας και υποστήριξης.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi