Το EUROKTEO Χορηγός στο 53ο Ράλλυ ΔΕΘ!

Με κέντρο τη Γαλάτιστα Χαλκιδικής στις 12 και 13 Σεπτεμβρίου διεξάγεται φέτος το 53ο Ράλλυ ΔΕΘ το οποίο διοργανώνει με πολύ ενθουσιασμό ο Αυτοκινητιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης.

Το κέντρο του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. θα βρίσκεται στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής όπου θα είναι συγκεντρωμένες όλες οι δραστηριότητες του αγώνα. Το Γυμνάσιο της Δημοτικής Ενότητας Ανθεμούντα θα φιλοξενήσει το service park, ενώ στον ίδιο χώρο θα διεξαχθούν ο τεχνικός έλεγχος των αγωνιστικών αυτοκινήτων το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου, η εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής 13 Σεπτεμβρίου και ο τερματισμός του το απόγευμα της ίδιας ημέρας.
Με γνώμονα τη διευκόλυνση των αγωνιζομένων, ο σχεδιασμός του αγώνα είναι παρόμοιος με αυτόν των τελευταίων ετών και περιλαμβάνει πέντε ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 72 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ενώ τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 223. Οι διαδρομές «Γαλάτιστα-Πετροκέρασα» και «Χολομώντας» θα διεξαχθούν από 2 φορές, ενώ η ειδική «Γιάννης Ψηφίδης» κλείνει τον αγώνα και αποτελεί την power stage του 53ου Ράλλυ Δ.Ε.Θ. που πριμοδοτείται με επιπλέον βαθμούς.

Τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα εκκινήσουν από το Γυμνάσιο της Γαλάτιστας το πρωί της Κυριακής και θα κατευθυνθούν προς τις ειδικές διαδρομές «Γαλάτιστα-Πετροκέρασα» και «Χολομώντα» που θα ξεκινάει από την Αρναία και θα καταλήγει στο Παλαιόκαστρο, πριν επιστρέψουν στο service park για τις απαραίτητες επισκευές. Ένα δεύτερο loop των ίδιων διαδρομών θα ακολουθήσει στη συνέχεια, ενώ μετά το δεύτερο service των αγωνιστικών θα διεξαχθεί η τελευταία ειδική του αγώνα, η powerstage «Γιάννης Ψηφίδης». Μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας διαδρομής τα αγωνιστικά θα επιστρέψουν στο Γυμνάσιο της Γαλάτιστας για τον τερματισμό, το απόγευμα της Κυριακής.

28 είναι τα πληρώματα που δήλωσαν συμμετοχή στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ Ασφάλτου και πρόκειται να συμμετάσχουν στον αγώνα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα στοιχεία των συμμετεχόντων εδώ! 

Σημαντικό είναι να αναφερθεί η ιδιαιτερότητα των συνθηκών της φετινής διοργάνωσης καθώς σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. το 53ο Ράλλυ ΔΕΘ θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Το Ειδικό Πρωτόκολλο Υγιεινής και Ασφάλειας Αγώνων Ράλλυ που ισχύει σήμερα για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού Covid-19 θα τηρηθεί με ευλάβεια.

To EUROKTEO εύχεται σε όλα τα πληρώματα καλή επιτυχία και καλό τερματισμό!

espa online rantebou b2b aitisi