Το EUROKTEO στην Μπουγάδα Αγάπης του «Συνυπάρχω»

  1. Αρχική
  2. Τα πιο πρόσφατα
  3. Το EUROKTEO στην Μπουγάδα Αγάπης του «Συνυπάρχω»

Το EUROKTEO στην Μπουγάδα Αγάπης του «Συνυπάρχω»

Ένα από τα ομορφότερα συναισθήματα στον κόσμο είναι να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Κι ειδικά όταν αυτός που προσφέρει είναι μια ομάδα, το αίσθημα της ικανοποίησης πολλαπλασιάζεται. Για την ομάδα του EUROKTEO λοιπόν, ο εθελοντισμός κι η προσφορά αποτελούν πολύ βασικά κομμάτια της φιλοσοφίας της εταιρείας μας αλλά και των ανθρώπων μας σε προσωπικό επίπεδο.

Στα πλαίσια της ανάγκης μας να συνεισφέρουμε σε ευγενείς σκοπούς τοπικών μη κερδοσκοπικών οργανισμών, παρευρεθήκαμε την Κυριακή 12 Ιουνίου στην Μπουγάδα Αγάπης την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Εθελοντών «Συνυπάρχω» στην αυλή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου.

Η φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση διοργανώθηκε απ’ το Σύλλογο Εθελοντών «Συνυπάρχω» για δεύτερη συνεχή χρονιά με μεγάλη επιτυχία. Ο σκοπός παραμένει ο ίδιος, η στήριξη άπορων οικογενειών που δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν οικονομικά, καθώς και η δημιουργία μιας Κοινωνικής Αποθήκης στην οποία θα στεγάζονται τρόφιμα, ρούχα κι άλλα είδη προς χρήση όσων τα έχουν ανάγκη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εθελοντές και πλήθος ευαισθητοποιημένου κόσμου γέμισαν με χρώματα λευκά μπλουζάκια τα οποία απλώθηκαν σε σκοινιά κατά μήκος της αυλής του 1ου Δημοτικού Σχολείου. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε όλοι μαζί πως μπορούμε σ’ ένα απόγευμα να χαρίσουμε αποθέματα αγάπης και συμπαράστασης αρκεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να τις στρέψουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Σύλλογο Εθελοντών «Συνυπάρχω» και συγκεκριμένα την πρόεδρο του Συλλόγου κυρία Ελισάβετ Κουζιώρτη για την ευκαιρία που μας έδωσε να συνεισφέρουμε στον ευγενή αυτό σκοπό και να καλέσουμε κι όλους εσάς να στηρίξετε το έργο του Συλλόγου από τη μεριά σας, για να νιώσετε κι εσείς ένα από τα πιο όμορφα συναισθήματα στον κόσμο.

Χορηγός Επικοινωνίας: 104,9 FM

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi