Στήριξη Συλλόγου Εθελοντών «Συνυπάρχω»

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι στρατηγική, ούτε στόχος. Είναι φιλοσοφία, τρόπος ζωής και σκέψης. Όλοι εμείς στο EUROKTEO πιστεύουμε πως οι εταιρείες μπορούν κι οφείλουν να κάνουν τη διαφορά δίνοντας το καλό παράδειγμα. Δε μένουμε μόνο στα λόγια όμως καθώς δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες στηρίζοντας το φιλανθρωπικό έργο πολλών τοπικών Συλλόγων.

Αυτή τη φορά επιλέξαμε να στηρίξουμε τη δράση του Συλλόγου Εθελοντών «Συνυπάρχω» ο οποίος έχει έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και λειτουργεί από το 1998. Στα πλαίσια της στήριξης του έργου του Συλλόγου, με μεγάλη χαρά παραχωρήσαμε μια αποθήκη 150 τ.μ. προς χρήση του Συλλόγου με σκοπό να μετατραπεί σε Κοινωνική Αποθήκη η οποία θα φιλοξενεί τρόφιμα, είδη ένδυσης και πολλά ακόμα αντικείμενα χορηγιών. Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τον Σύλλογο, ετοιμάζουμε ένα video κοινωνικού χαρακτήρα στην προσπάθειά μας να περάσουμε ένα πιο ηχηρό μήνυμα. Η ιδέα αυτή γίνεται πραγματικότητα χάρη στην αφιλοκερδή συμμετοχή του sixth floor studio, του Άγγελου Παυλίδη και του Ορέστη Τσιάνη οι οποίοι μας χάρισαν με τόση γενναιοδωρία το χρόνο και το ενδιαφέρον τους.

Η σύμπραξη αυτή μας χαροποίησε ιδιαίτερα καθώς ο Σύλλογος «Συνυπάρχω» προσφέρει τη βοήθειά του σε μικρά παιδιά για πάνω από 15 χρόνια και θα θέλαμε να συνεχίσει να το κάνει για πολύ καιρό ακόμα. Καλούμε λοιπόν όσους ενδιαφέρονται να συμβάλουν στον ευγενή αυτό σκοπό να επικοινωνήσουν με την Υπεύθυνη του Συλλόγου κ. Ελισάβετ Κουζιώρτη και να γεμίσουν ένα μικρό ράφι στην Αποθήκη Αγάπης που με τόση ανιδιοτέλεια θέλει να προσφέρει ο Σύλλογος στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη.

Ας δώσουμε έναν τόνο αλληλεγγύης στο φετινό μας καλοκαίρι κι ας μοιράσουμε λίγη αγάπη.

Σύλλογος Εθελοντών «Συνυπάρχω», www.sixthfloorstudio.grsixthfloorstudio

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi