Σας συστήνουμε τον JIMMYBOY!

Με πολύ μεγάλη χαρά θα θέλαμε να σας συστήσουμε τον JIMMYBOY. O JIMMYBOY είναι ο πρώτος Έλληνας youtuber που ασχολήθηκε με το motovlog.

Τι σημαίνει motovlog; Γενικότερα το vlog είναι ένα online ημερολόγιο σε μορφή video. Και ειδικά το motovlog αφορά ένα ημερολόγιο που έχει πρωταγωνιστή σε όλες του τις ιστορίες μια μηχανή. Όπως η Honda Steed 400c του ’98 που είναι ο πρωταγωνιστής όλων των περιπετειών του JIMMYBOY στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα του EUROKTEO έχει αδυναμία στις μηχανές, στην οδική ασφάλεια και στις πρωτότυπες ιδέες. Κι αυτές οι τρεις αδυναμίες συναντήθηκαν όταν κάποιο μέλος της ομάδας μας έπεσε πάνω σε ένα motovlog του JIMMYBOY. Μετά από λίγες μέρες επικοινωνήσαμε μαζί του και ζητήσαμε μια συνάντηση η οποία μας άφησε ακόμα πιο ενθουσιασμένους απ’ ότι τα motovlog του.

Έχει πάνω από 10 χιλιάδες subscribers στο προσωπικό του κανάλι στο youtube, ή μάλλον η πιο σωστή λέξη είναι φίλοι κι όχι subscribers. Μετράει πάνω από 60 βίντεο στο ιστορικό του μέσα σε λιγότερο από δύο χρόνια, πολλές ώρες απόλαυσης οδηγώντας τη μηχανή του με ασφάλεια και καλή διάθεση.

Πάντα με ασφάλεια και τον σωστό εξοπλισμό όχι μόνο όσον αφορά την ενδυμασία αλλά και την αγαπημένη του go pro action κάμερα που θα νόμιζε κανείς πως πάει πακέτο με τη μηχανή και δεν αποσυνδέεται από ‘κείνη για κανένα λόγο.

Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να φωνάζουν οι περαστικοί στο δρόμο το όνομά του κι ο ίδιος να χαιρετάει φιλικά. Ο JIMMYBOY δείχνει το πρόσωπό του μόνο όταν φοράει το κράνος του. Χωρίς κράνος δεν πάει πουθενά. Χωρίς χιούμορ δεν ανεβαίνει καν στο κάθισμα της μηχανής του. Κάθε διαδρομή αποτελεί ευκαιρία για απόλαυση και τον ευχαριστούμε πραγματικά για τις τόσες πολλές κι απολαυστικές διαδρομές που μας έδωσε την ευκαιρία να κάνουμε μαζί του.

Ανυπομονούμε να μεταδώσουμε μαζί την αγάπη μας για την οδική ασφάλεια και τις μηχανές και να μοιραστούμε ακόμα περισσότερες απολαυστικές μα πάνω απ’ όλα ασφαλείς διαδρομές μαζί του.

Παλαιότερη συνέντευξη του JIMMYBOY

 

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi