Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε ένα κράνος αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

 1. Αρχική
 2. Το αρχείο
 3. Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε ένα κράνος αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

Όροι Διαγωνισμού “Κερδίστε ένα κράνος αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ”

Όροι & Προϋποθέσεις Συμμετοχής Διαγωνισμού 

 1. Η EUROKTEO, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Κερδίστε ένα κράνος αξίας 50€ από ΜΟΤΟ ΔΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟ” σε συνεργασία με την εταιρεία Honda Δαβανόπουλος και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com.
 3. Η ανακοίνωση του διαγωνισμού θα γίνει μέσω γραπτών μηνυμάτων (sms) στα κινητά τηλέφωνα των ενδιαφερομένων.
 4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος με το Δίκυκλό του λαμβάνοντας υπηρεσίες ΚΤΕΟ από το EUROKTEO.
 5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία EUROKTEO, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 6. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 7η Φεβρουαρίου 2017 έως και την 29η Απριλίου 2017.
 7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται ως η 12η Μαΐου.
 8. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα συμμετοχής μία φορά για κάθε όχημα κατοχής του.
 9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 10. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com ή στο facebook.com/eurokteo.
 11. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO ή της Honda Δαβανόπουλος για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά το τέλος του διαγωνισμού.
 12. ΤΟ EUROKTEO έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com, ή facebook.com/eurokteo και σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 13. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές κατά την απόλυτη κρίση της.
 14. Τα δώρα περιλαμβάνουν ένα κράνος αξίας 50€ από την εταιρεία Honda Δαβανόπουλος.
 15. Η κλήρωση θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά με τη βοήθεια γεννήτριας τυχαίων αριθμών κι οι νικητές θα ανακοινωθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας www.eurokteo.com ή στο www.facebook.com/eurokteo και θα ενημερωθούν στα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία δήλωσαν κατά τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.
 16. Σε περίπτωση που ο νικητής/νικήτρια δε δύναται να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO ή της Honda Δαβανόπουλος για την παραλαβή των δώρων νικητής θεωρείται ο αμέσως επόμενος επιλαχών.
 17. Το EUROKTEO διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
espa-banner espa online rantebou b2b aitisi