Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε μια τετράδα λάστιχα Nokian”

 1. Αρχική
 2. Το αρχείο
 3. Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε μια τετράδα λάστιχα Nokian”

Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού “Κέρδισε μια τετράδα λάστιχα Nokian”

 1. Η EUROKTEO, διοργανώτρια εταιρεία του διαγωνισμού “Κέρδισε μια τετράδα λάστιχα ΝΟΚΙΑΝ” και νόμιμη κάτοχος των πνευματικών του δικαιωμάτων, διοργανώνει μια σειρά από διαγωνισμούς και κληρώσεις, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν μέσω των βημάτων που παρατίθενται στους όρους του διαγωνισμού κι έχουν συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας τους.
 2. Η συμμετοχή σε κάθε διαγωνισμό/κλήρωση ισχύει με την τήρηση των ενεργειών που ορίζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας eurokteo.comή στο facebook.com/eurokteo.
 3. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να συμπληρώσουν επιτυχώς τη φόρμα συμμετοχής που μπορούν να λάβουν σε έντυπη μορφή από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας EUROKTEO είτε από σημεία που θα υποδείξει η εταιρεία EUROKTEO και να επιρρίψουν τη συμπληρωμένη φόρμα στην ειδική σφραγισμένη κάλπη.
 4. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος με όσα οχήματα έχει στην κατοχή του.
 5. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι εργαζόμενοι στην εταιρεία EUROKTEO, καθώς και οι συγγενείς των εργαζομένων μέχρι β’ βαθμού.
 6. Η διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού είναι από την 27η Σεπτεμβρίου 2021 έως και την 10η Οκτωβρίου 2021.
 7. Η ημερομηνία διεξαγωγής της κλήρωσης ορίζεται ως η 10η Οκτωβρίου 2021.
 8. Στην κάθε κλήρωση/διαγωνισμό θα συμμετέχουν όλοι όσοι έπραξαν σύμφωνα με τους όρους συμμετοχής.
 9. Τα δώρα είναι προσωπικά, δε μεταβιβάζονται, δεν ανταλλάσσονται και δεν εξαργυρώνονται με χρήματα.
 10. Η ανακοίνωση των ονομάτων των νικητών κάθε κλήρωσης/διαγωνισμού θα γίνεται μετά την κλήρωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας eurokteo.comκαι στο facebook.com/eurokteo και στο instagram.com/eurokteo.
 11. Οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO ή σε συνεργαζόμενη εταιρεία για να λάβουν τα δώρα τους- όπως ορίζει ο διαγωνισμός- μετά το τέλος του διαγωνισμού.
 12. ΤΟ EUROKTEO έχει το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες των νικητών στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας eurokteo.com, στο facebook.com/eurokteoκαι σε οποιοδήποτε διαφημιστικό έντυπο και να εκμεταλλευτεί διαφημιστικά κάθε σχετικό γεγονός, όπως την παράδοση των δώρων. Οι νικητές αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και συγκατατίθενται με την παραλαβή του δώρου τους για τη χρήση και εκμετάλλευση της παρουσίας τους, του ονόματός τους και φωτογραφιών τους για λόγους διαφημιστικής προβολής, χωρίς άλλες απαιτήσεις για την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης.
 13. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει συμμετοχές κατά την απόλυτη κρίση της.
 14. Τα δώρα περιλαμβάνουν τέσσερα ελαστικά της επωνυμίας ΝΟΚΙΑΝ σε ενδεικτικές διαστάσεις 205-55-16 τα οποία δωρίζονται στον νικητή σε συνεργασία με την εταιρεία ΕΛΒΕ Ελαστικά ΑΕ.
 15. Σε περίπτωση που το όχημα του νικητή του διαγωνισμού απαιτεί διαφορετικές διαστάσεις ελαστικών για τις οποίες το κόστος του δώρου ξεπερνά τα 300€, τότε ο νικητής θα λάβει μια δωροεπιταγή αξίας 300€ με τη μορφή επιστολής σφραγισμένης από την εταιρεία EUROKTEO η οποία θα μπορεί να εξαργυρωθεί στο κατάστημα λιανικής της εταιρείας ΕΛΒΕ Ελαστικά.
 16. Ο νικητής της κλήρωσης ορίζεται στο σύνολο ένας (1).
 17. Η κλήρωση θα διεξαχθεί με επιτόπια κλήρωση –τυχαία επιλογή μιας φόρμας συμμετοχής από την ειδική σφραγισμένη κάλπη κι ο νικητής θα ανακοινωθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας eurokteo.comκαι στο www.facebook.com/eurokteo και θα ενημερωθεί στα στοιχεία επικοινωνίας τα οποία δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό.
 18. Η κλήρωση θα βιντεοσκοπηθεί για λόγους διαφάνειας και είναι πιθανό να δημοσιοποιηθεί στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί η εταιρεία EUROKTEO.
 19. Σε περίπτωση που ο νικητής δε δύναται να προσέλθει στις εγκαταστάσεις του EUROKTEO για την παραλαβή των δώρων, η συμμετοχή ακυρώνεται και νικητής θεωρείται ο αμέσως επόμενος επιλαχών.
 20. Με τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής όλοι οι συμμετέχοντες αποδέχονται και συγκατατίθενται πως η εταιρεία EUROKTEO μπορεί να επικοινωνήσει μαζί τους στα στοιχεία επικοινωνίας τους και να τους ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία λήξης του ΚΤΕΟ τους καθώς και για οποιαδήποτε προωθητική κίνηση είτε αυτή αφορά κάποια προσφορά της εταιρείας είτε κάποιον νέο διαγωνισμό.
 21. Το EUROKTEO διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παραπάνω όρων.
espa online rantebou b2b aitisi