«Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» παρέα με τον Δημήτρη Αντωνίου

  1. Αρχική
  2. Κ.Τ.Ε.Ο.
  3. «Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» παρέα με τον Δημήτρη Αντωνίου

«Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» παρέα με τον Δημήτρη Αντωνίου

«Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» παρέα με τον Δημήτρη Αντωνίου

Το κόμικ «Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Αντωνίου και τον Παναγιώτη Γιάκα με σκοπό να αναδείξει την αξία της οδικής ασφάλειας σε παιδιά και μεγάλους.

Η οδική ασφάλεια είναι ένας σκοπός που ηχεί έντονα στις καρδιές μας στο EUROKTEO. Η συμμετοχή μας λοιπόν ως χορηγοί στην προσπάθεια του Δημήτρη Αντωνίου να προάγει το μήνυμα της οδικής ασφάλειας με έναν ιδιαίτερο τρόπο ήταν μονόδρομος.

Ελπίζουμε το κόμικ αυτό να ταξιδέψει σε κάθε σπίτι της χώρας μας και όχι μόνο. Μα πάνω απ’ όλα ευχόμαστε να έρθει μια μέρα που όλες οι ιστορίες τροχαίων ατυχημάτων να είναι προϊόν μυθοπλασίας και τίποτα παραπάνω.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Αντωνίου…

Ο Δημήτρης είναι ένας ακτιβιστής, ο οποίος δεν σταματάει στιγμή να δημιουργεί, παρά το πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο από τα δεκαέξι του χρόνια. Πραγματοποίησε σε μόλις τέσσερα χρόνια τις σπουδές του στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ και συνέχισε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Συμμετέχει με μεγάλη θέρμη σε επιστημονικές και κοινωνικές εκδηλώσεις για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας στη χώρα μας. Τελευταία πολυετής του προσπάθεια είναι η έμπνευση και συγγραφή του κόμικ «Λέμε STOP στην οδική ανασφάλεια» το οποίο διανέμεται δωρεάν στα σχολεία που επισκέπτεται για εθελοντικές δράσεις με θέμα την κυκλοφοριακή αγωγή.

Μάθετε περισσότερα για τον Δημήτρη Αντωνίου εδώ: dimitrisantoniou.gr

 

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi