ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΤΕΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ 2015

  1. Αρχική
  2. Τα πιο πρόσφατα
  3. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΤΕΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΤΕΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ-ΑΠΡΙΛΙΟ-ΜΑΙΟ 2015

Έχοντας ως έναν από τους βασικούς μας στόχους την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα δίκυκλά σας οχήματα που οφείλουν να περάσουν από Τεχνικό Έλεγχο συγκεκριμένα την άνοιξη του 2015.

Είναι γεγονός πως η έκτακτη πρόσκληση των δίκυκλων οχημάτων για Τεχνικό Έλεγχο πριν δύο χρόνια προκάλεσε ιδιαίτερη σύγχυση πανελλαδικά. Στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε να προκληθεί παρόμοια αναστάτωση σας παρακινούμε να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας συντομότερα από την ημερομηνία λήξης του Δελτίου Τεχνικού σας Ελέγχου με αποτέλεσμα να αποφύγετε την άσκοπη ταλαιπωρία που βιώσατε το 2013, να κερδίσετε χρόνο αλλά και να επωφεληθείτε από την νέα μας χαμηλή τιμή που προσφέρουμε για το ΚΤΕΟ του δικύκλου σας στα 25€*!

Επίσης, με αφορμή την επέτειο των 8 χρόνων λειτουργίας μας, επιβραβεύουμε τους κατόχους δικύκλων που θα περάσουν ΚΤΕΟ τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο κληρώνοντας κάθε μέρα 3 ΚΤΕΟ ΔΩΡΕΑΝ για το 8ο, το 18ο και το 28ο μηχανάκι που θα μας επισκεφθεί, με μόνη προϋπόθεση να έχει κλείσει ο κάτοχος τηλεφωνικό ραντεβού**!

Καλέστε μας στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2310 68.30.40 είτε βρείτε μας ηλεκτρονικά στο www.eurokteo.com. Ακόμη, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@eurokteo.com ή ακόμα και στο www.facebook.com/eurokteo.

Περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στις εγκαταστάσεις μας όπου παρέχουμε δωρεάν wifi internet σε έναν ευχάριστο χώρο αναμονής με φιλικό προσωπικό και οικογενειακό περιβάλλον και σας δίνουμε την δυνατότητα να συμμετέχετε σε κληρώσεις για ΔΩΡΕΑΝ Τεχνικούς Ελέγχους αλλά και στον μεγάλο μας Διαγωνισμό για ένα ταξίδι στο εξωτερικό για 2 άτομα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Κλείστε ραντεβού τώρα κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο και δώστε μας τη δυνατότητα να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και την προτίμησή σας.

* Η τιμή αυτή αναφέρεται στον εμπρόθεσμο Τεχνικό Έλεγχο και δεν περιλαμβάνει το κόστος των παραβόλων δημοσίου σε περίπτωση εκπρόθεσμου Τεχνικού Ελέγχου.

**Το EUROKTEO είναι σε θέση να αλλάξει τους όρους & τις προϋποθέσεις των κληρώσεων χωρίς καμία περαιτέρω προειδοποίηση.

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi