ΚΤΕΟ για ανέργους με επιστροφές!

Η εταιρεία EUROKTEO AE αντιλαμβανόμενη τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές, πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας, παίρνει για άλλη μια φορά την πρωτοβουλία να επέμβει και να συνεισφέρει βοηθώντας τις ευπαθείς ομάδες-ξεκινώντας από την ομάδα των ανέργων. Έτσι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε μια προσφορά αποκλειστικά για ανέργους η οποία περιλαμβάνει επιστροφές ύψους 20€ σε κάθε έλεγχο επιβατικού οχήματος ή φορτηγού έως 3,5 tn.

Οι μόνες προϋποθέσεις για να επωφεληθείτε από την παραπάνω επιστροφή ύψους 25€ είναι:

1. Να κλείσετε ραντεβού τηλεφωνικά στο 2310 683040 ή ηλεκτρονικά στο www.eurokteo.com.

2. Να επιδείξετε την κάρτα ανεργίας σας μαζί με τα υπόλοιπα απαραίτητα δικαιολογητικά κατά την επίσκεψή σας στις εγκαταστάσεις μας. Είναι απαραίτητο να υπάρχει συμφωνία στα στοιχεία του κατόχου της κάρτας ανεργίας με τον κάτοχο του οχήματος ή με όποιον προσκομίσει το όχημα.

3. Να διενεργήσετε τον Τεχνικό Έλεγχο του Οχήματός σας στο EUROKTEO λαμβάνοντας τα σχετικά αποδεικτικά διενέργειας του ελέγχου (Δελτίο Τεχνικού Ελέγχου & Απόδειξη Παροχής Υπηρεσιών ή Τιμολόγιο).

Οι επιστροφές ύψους 25€ περιλαμβάνουν αναλυτικά:

1. 20% έκπτωση στον Τεχνικό Έλεγχο. (Συγκεκριμένα η τελική τιμή για το εμπρόθεσμο ΚΤΕΟ επιβατικού οχήματος είναι 40€ με αρχική τιμή 50€).

2. 10€ δωρεάν καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, αέριο) από μία μεγάλη λίστα με επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

3. 5€ έκπτωση στην επόμενη Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων.

Η προσφορά δε συνδυάζεται με άλλες προσφορές της εταιρείας.
Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα απόσυρσης της προσφοράς και σε προγενέστερη ημερομηνία χωρίς περαιτέρω προειδοποίηση.

Comments (2)

Τερεζακης Μανος

Jun 18, 2018 at 8:17 AM

Καλημερα.Εχω ενα αναριθμο που το εφερα απο βουλγαρια.Σημερα η αυριο θα παρει ταξινομηση κα θα παει για πινακιδες.Επειδη ειμαι ανεργος( με καρτα ανεργιας) αν ισχυει η προσφιρα σας σχετικα με το κερδος 25€ να δω πως θα κανονισω να περασω για ελενχο…6977179334

Reply

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

Dec 03, 2017 at 10:57 PM

ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΣΑΣ. Η ΆΔΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ Η ΟΠΟΊΑ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΔΊΠΛΩΜΑ. ΟΠΌΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ ΈΧΕΙ ΩΣ ΟΔΗΓΟ ΕΜΈΝΑ. ΕΓΏ ΩΣ ΆΝΕΡΓΟΣ ΈΧΩ ΤΗΝ ΈΚΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ;

Reply

Leave a comment