Μπαμπά, φτάσαμε;

Είμαστε μακριά ακόμα; Σε πόση ώρα φτάνουμε; Γιατί αργούμε; Πού είμαστε; Πότε θα φάμε; Μπαμπά, φτάσαμε; Και ξανά από την αρχή. Ο μπαμπάς στο τιμόνι και τα παιδιά στα πίσω καθίσματα. Οι ερωτήσεις πέφτουν βροχή αλλά τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει τη διάθεση ενός μπαμπά οδηγού όταν ξέρει πως κουβαλάει μαζί του τα παιδιά του.

Η γιορτή του πατέρα είναι ίσως μια από τις πιο παρεξηγημένες. Μπορεί να φταίει και το γεγονός πως είναι κινητή, μπορεί να ευθύνεται ακόμα και η χαλαρότητα που διακρίνει τους πατεράδες και αφήνουν τη μέρα να περάσει χωρίς να την κάνουν και μεγάλο ζήτημα. Θα μπορούσε κανείς να πει πως τη μέρα που ήρθε η πατρότητα στη ζωή τους, χάθηκε κάθε επιθυμία να είναι εκείνοι οι πρωταγωνιστές. Κι όμως αν το σκεφτούμε καλά, τις περισσότερες φορές είναι οι πατεράδες εκείνοι που βρίσκονται πίσω από το τιμόνι, κι η μαμά κάθεται δίπλα τους, στη θέση του συνοδηγού. Επομένως, θέλουν δε θέλουν, γίνονται οι πρωταγωνιστές.

Μπαμπά φτάσαμε; Κάθε φορά που ακούγεται αυτή η ερώτηση από μια παιδική φωνή, ένας μπαμπάς γελάει από τη θέση του οδηγού κι απαντάει «σε λίγο». Μπαμπά φτάσαμε; Μόνο ο μπαμπάς μπορεί να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση διαφορετικά κάθε φορά. Μπαμπά φτάσαμε; Δε θα απαντήσει και τα παιδιά θα σκάσουν στα γέλια. Μπαμπά φτάσαμε;

Ένας μπαμπάς ξέρει να περνάει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του στο αυτοκίνητο. Εκείνο είναι το μέρος τους, η κινητή σπηλιά τους. Εκεί θα τα αφήσει να μιλήσουν, να φωνάξουν, να τραγουδήσουν δυνατά. Και θα το χαρεί μαζί τους. Ίσως και περισσότερο από ‘κείνα. Θα οδηγεί με τέτοιον τρόπο ώστε να τα νανουρίζει και θα προσπαθεί να είναι όσο πιο αθόρυβος γίνεται.

Δε θα παίξει ποτέ με την ασφάλεια των παιδιών του και θα φροντίζει πάντα να ελέγχει το όχημά του τακτικά. Όχι τόσο για ‘κείνον, αλλά πάνω απ’ όλα για τα παιδιά του. Ας πούμε λοιπόν ένα μεγάλο χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες που πηγαινοφέρνουν κάθε μέρα τα παιδιά τους από το σχολείο στο μπαλέτο κι από το μπαλέτο στο ποδόσφαιρο. Κι ας μην ξεχνάμε πως χωρίς τον μπαμπά στο τιμόνι δε θα φτάναμε ποτέ πουθενά.

Στο EUROKTEO παρέχουμε δωρεάν προέλεγχο στα οχήματά σας, για να είναι ασφαλή για εσάς και τους αγαπημένους σας. Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στις εγκαταστάσεις μας και να σας εγγυηθούμε πως θα φτάσετε στον προορισμό σας με ασφάλεια. Μη διστάσετε να φέρετε μαζί και τα παιδιά σας για να τα απασχολήσουμε δημιουργικά!

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi