Ερωτεύσιμες οι γυναίκες που οδηγούν μηχανάκι!

  1. Αρχική
  2. Τα πιο πρόσφατα
  3. Ερωτεύσιμες οι γυναίκες που οδηγούν μηχανάκι!

Ερωτεύσιμες οι γυναίκες που οδηγούν μηχανάκι!

Χαμηλώνεις ταχύτητα και σταματάς στο φανάρι. Γυρίζεις το κεφάλι και τη βλέπεις. Ανεξάρτητη, δυναμική, ερωτεύσιμη. Μια γυναίκα πάνω σε μηχανάκι. Τη χαζεύεις καθώς μετά βίας μπορείς να διακρίνεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου της μέσα από το κράνος. Έχει το χέρι στο φρένο και κοιτάζει ανυπόμονα το φανάρι. Το πράσινο ανάβει και η γυναίκα πάνω στο μηχανάκι χάνεται από το οπτικό σου πεδίο.

Δεν έχει σημασία το όχημα. Μοτοποδήλατο, μηχανή μεγάλου κυβισμού, ακόμα και γουρούνα. Μια γυναίκα πάνω σε δίκυκλο θα είναι πάντα ερωτεύσιμη. Σαν κινητή διαφήμιση που αφήνει πίσω της μυρωδιά ελευθερίας. Δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα στο δρόμο από μια γυναίκα που έχει τον απόλυτο έλεγχο μιας μηχανής και την οδηγεί με ασφάλεια.

Είναι εκείνη που σπάνια θα δεις χωρίς κράνος. Εκείνη που τηρεί τον ΚΟΚ όσο πιο πιστά μπορεί. Εκείνη που την κοιτάζουν συνήθως δύσπιστα οι υπόλοιποι οδηγοί καθώς είναι ίσως σπάνιο θέαμα μια γυναίκα να επιλέγει για όχημά της ένα δίκυκλο.

Σπάνιο ή όχι, το σίγουρο είναι ένα. Οι γυναίκες αυτές είναι ερωτεύσιμες κι αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Γιατί απλώς ξέρουν πώς να τραβάνε την προσοχή ακόμα κι όταν κάνουν κάτι τόσο καθημερινό κι απλό, όπως το να οδηγούν. Όλοι τις κοιτάζουν στο δρόμο. Άνδρες και γυναίκες. Κι όλοι τις καμαρώνουμε για την τόλμη και τη γοητεία τους.

Εσείς πόσες γυναίκες οδηγούς δικύκλων γνωρίζετε;

Θέλεις να κερδίσεις 100€ καύσιμα για το ΜΟΤΟ σου; Δήλωσε συμμετοχή εδώ!

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi