Χριστούγεννα στο EUROKTEO

t6-logoΦέτος τα Χριστούγεννα εμείς στο EUROKTEO κοιτάμε μπροστά!

Αφήνουμε πίσω μας τη χρονιά που πέρασε και ευελπιστούμε σε ένα 2016 γεμάτο υγεία, αισιοδοξία, χαμόγελα, ελπίδα και χαρά. Δε μένουμε μόνο στα λόγια όμως… Στολίζουμε το δέντρο μας με πράξεις κοινωνικής αλληλεγγύης, πράξεις ανθρωπιάς και αγάπης βασιζόμενοι πάντα στη δική σας βοήθεια.

Το δέντρο του EUROKTEO αποτελεί ένα δέντρο ελπίδας και αισιοδοξίας, ένα δέντρο αφιερωμένο σε όλους εσάς που με τη στήριξή σας μας βοηθάτε να στηρίζουμε και εμείς με τη σειρά μας τους καλούς σκοπούς στους οποίους πιστεύουμε με θέρμη και πάθος.

Με μεγάλη χαρά, σας ενημερώνουμε λοιπόν, πως μέρος των εσόδων μας για το μήνα Δεκέμβριο θα χρησιμοποιηθεί για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων. Θα ανακοινώνουμε διαρκώς νέες δράσεις και νέους σκοπούς. Μόλις ένας σκοπός επιτυγχάνεται, θα προχωράμε στον επόμενο. Ο πρώτος σκοπός που στηρίζουμε είναι το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου “ΕΛΠΙΔΑ” στο Ωραιόκαστρο. Στη συνέχεια, συμμετέχουμε στο Christmas Bazaar Party του “ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ”, του Συλλόγου Εθελοντών Ωραιοκάστρου και Φίλων του Ξενώνα ”Το Σπίτι της ΑΡΣΙΣ”. Ο επόμενος σκοπός που αποφασίσαμε να ενισχύσουμε είναι το φιλανθρωπικό έργο της Κοινωνικής Τράπεζας του Ωραιοκάστρου. Έπειτα, στηρίζουμε το έργο των Γιατρών χωρίς Σύνορα εμβολιάζοντας παιδιά κατά της ιλαράς και το έργο του Αρκτούρου υιοθετώντας τον Ούσκο, μια μικρή τραυματισμένη αρκούδα.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη, την εκτίμηση και την περηφάνια που νιώθουμε για κάθε έναν από εσάς. Μας βοηθάτε να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα να έχετε καλές γιορτές, με πολλές όμορφες οικογενειακές στιγμές!

espa-banner espa online rantebou b2b aitisi